Giant kniklader Drenthe

Vindt uw geschikte Giant kniklader in Drenthe bij Giant Noord. Een Giant kniklader is een compacte en gebruiksvriendelijke machine die geschikt is voor diverse werkzaamheden. De machine is erg populair bij onder andere agrariërs, hoveniers en aannemers vanwege het grote aantal gebruiksmogelijkheden.

De multi-inzetbare Giant kniklader in Drenthe

Giant knikladers zijn compacte machines met erg veel kracht. Bovendien zijn er diverse aanbouwdelen beschikbaar waarmee de machine multi-inzetbaar wordt. Denk hierbij aan aanbouwdelen zoals grondbakken, mestschuiven, hoogkiepbakken, veegmachines en palletvorken. Ook is een Giant kniklader op een gemakkelijke manier te onderhouden. De hoge kwaliteit maakt dat u er jarenlang uitstekend gebruik van kunt maken.

Nieuw en gebruikte Giant knikladers voor Drenthe en omstreken

Giant Noord is de Giant specialist van het noorden. Voor een Giant kniklader in Drenthe kunt u bij ons terecht voor de machines die bij uw werkzaamheden past. Wij bieden een groot assortiment aan van verschillende types gewicht en vermogen, nieuw en gebruikt. Zo zijn ze verkrijgbaar van 900 kg tot 4000 kg en van 19 pk tot 60 pk. Ieder met verschillende eigenschappen in kiplast, hefkracht en hefhoogte, zodat u de juiste Giant kniklader in Drenthe kunt vinden bij Giant Noord.

Contact
Mandewijk 1a
9243 JW Bakkeveen
T: 0516 541741
F: 0516-541743
Nieuws / Actueel
Zaterdag 2 augustus Shovel met kraan
Op de kleinste Giant shovel is een autolaadkraan gebouwd. Lees meer