Giant kniklader Groningen

Voor een uitstekende Giant kniklader in Groningen kunt u terecht bij Giant Noord. Giant Noord richt zich op de verkoop van Giant knikladers in Groningen. Deze sterke en compacte machines zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk, waardoor deze jarenlang gebruikt kunnen worden bij talloze werkzaamheden.

De multi-inzetbaarheid van de Giant kniklader

Een kniklader van Giant haalt veel handwerk uit handen en is inzetbaar voor vele verschillende doeleinden. Er zijn vele aanbouwdelen beschikbaar wat de kniklader tot een multi-inzetbare machine maakt. Hierbij gaat het om aanbouwdelen zoals palletvorken, stenenklemmen, grondbakken, hoogkiepbakken, mestschuiven en instrooibakken. Door de vele gebruiksmogelijkheden is de machine niet alleen geschikt voor gebruik bij agrarische doeleinden, maar is deze ook geschikt voor werkzaamheden bij de hovenier, stratenmaker, aannemer, manege en in de industrie.

Giant kniklader Groningen bij de Giant specialist

Een Giant kniklader in Groningen is beschikbaar in verschillende uitvoeringen om zoveel mogelijk aan de wensen van de verscheidenheid aan klanten te voldoen. Er verschillende types qua grootte, gewicht en vermogen wat zorgt voor verschillen in hefkracht, hefhoogte en kiplast. Alle specificaties en details van de diverse machines kunt u vinden op onze website. Zo vindt u de best passende Giant kniklader in Groningen bij Giant Noord.

Contact
Mandewijk 1a
9243 JW Bakkeveen
T: 0516 541741
F: 0516-541743
Nieuws / Actueel
Zaterdag 2 augustus Shovel met kraan
Op de kleinste Giant shovel is een autolaadkraan gebouwd. Lees meer