Home

Welkom op de website van Giant Noord

Giant Noord is een onderdeel van Veenstra Mechanisatie, die al jaren Giant knikladers verkoopt. Giant Noord heeft de eer om alle Giant knikladers in noord Nederland te mogen verdelen. Dit gebeurt zowel rechtstreeks als via dealers.

Giant knikladers : een puur Hollands produkt

Giant is een compacte kniklader met een korte draacirkel. Giant knikladers hebben een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden en zijn daardoor inzetbaar voor zeer veel doeleinden. De Giant kniklader is dan ook niet alleen een veel gebruikte machine voor de agrarier, ook worden ze veel ingezet bij de hovenier, stratenmaker, aannemer, manege, industrie etc. 

Giant knikladers: onderhoudsvriendelijk en multi inzetbaar 

De populariteit van de Giant kniklader is te wijten aan het feit dat ze zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk zijn. De knikladers zijn eenvoudig te bedienen en in aanschaf hebben ze een goede prijs- kwaliteit verhouding. Er zijn vele types knikladers te verkrijgen variërend van 750 kg. tot 5600 kg. , van 20 pk tot 76 pk. Ze zijn  levervaar met veel aanbouwdelen zoals: palletvorken, stenenklem, grondbakken, hoogkiepbakken, mestschuiven, instrooibakken etc. Hierdoor is de Giant kniklader multi-inzetbare machine die veel handwerk uit handen neemt.

Contact
Mandewijk 1a
9243 JW Bakkeveen
T: 0516 541741
F: 0516-541743
Nieuws / Actueel
Vrijdag 30 juni Tijdelijke Skidsteer Actie
TOBROCO-GIANT is klaar voor de toekomst met een nieuwe merknaam en nieuw logo. Deze nieuwe mijpaal willen we graag vieren met een tijdelijke skidsteer aanbieding voor alle klanten. Lees meer
Vrijdag 9 juni Demo dagen 23 en 24 juni
U bent van harte welkom op de Demo dagen van Veenstra Bakkeveen en Van der Bos Drachten. Een inspirerende dag waarbij veel van onze machines tentoongesteld en gedemonstreerd worden. Lees meer