Error: Slideshow "giantv4502t-3" niet gevonden.

Nieuws / Actueel

Dinsdag 5 november

GIANT Noord levert 1000ste kniklader

GIANT Kniklader Noord, officieel GIANT dealer in Noord Nederland, heeft het 1000ste exemplaar verkocht. Tijdens de RMV Hardenberg mochten ze de sleutels in ontvangst nemen van de fabrikant, Tobroco-GIANT. Om vervolgens de machine aan de klant te kunnen leveren.

giant kniklader

GIANT Noord is onderdeel van Landbouwmechanisatiebedrijf Veenstra Bakkeveen, die sinds 2006 trotse dealer is van GIANT Knikladers. De knikladers zijn leverbaar in 36 verschillende modellen en door de diversiteit in aanbouwdelen zijn deze machines multifunctioneel. De korte draaicirkel en het compacte formaat zorgt voor een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden. Waardoor hij inzetbaar is bij agrariërs, hoveniers, in de bouw of bij gemeenten. Medio 2020 zijn de eerste elektrische modellen leverbaar. Geruisloos en zonder uitstoot, ideaal voor het werken in gebouwen of in stedelijke gebieden.

GIANT Noord heeft de eer om de GIANT Knikladers te mogen verdelen in Noord Nederland. Dit gebeurt zowel rechtstreeks als via de dealers. Ook worden wekelijks occasions ingeruild. Hierdoor staan in Bakkeveen altijd een aantal varianten op voorraad. Denkt u na over een aanschaf van een kniklader of wenst u advies? Wij denken met u mee.

Slim en efficiënt werken begint bij GIANT. www.giantknikladernoord.nlBekijk ouder niews

Contact
Mandewijk 1a
9243 JW Bakkeveen
T: 0516 541741
F: 0516-541743
Nieuws / Actueel
Dinsdag 5 november GIANT Noord levert 1000ste kniklader
GIANT Kniklader Noord, officieel GIANT dealer in Noord Nederland, heeft het 1000ste exemplaar verkocht. Lees meer
Zaterdag 2 augustus Shovel met kraan
Op de kleinste Giant shovel is een autolaadkraan gebouwd. Lees meer